Peugeot 206: Lamp of bedrading kapot ?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Koplamp linksvoor, avondlicht. Als ik de lamp er in het contact heb zitten en doe het licht aan dan doet de lamp het NIET, maar als ik grootlicht hendel naar me toe trek, dan geef de lamp WEL grootlicht. Nu ben ik A-technisch, maar wat doe ik nou verkeerd. Ik vind het ook belachelijk om naar de garage te gaan om een lampje te vervangen....dat moet ik gewoon zelf kunnen. Alvast bedankt voor de suggesties.

Gerbo

Geplaatst door Gerbo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 17 jaar geleden

Je moet volgens mij gewoon even die lamp vervangen. Grootlicht en dimlicht zitten in 1 lamp maar zijn twee aparte gloeispiralen. Die van het dimlicht is kennelijk overleden... Gewoon even kijken hoe hij in de koplamp zit, zal wel met een veertje op zijn plaats worden gehouden. Stekker los, veertje los, lamp eruit, nieuwe lamp erin.
suc6
Peter

sgm (0), 17 jaar geleden

Let er wel op dat je de lamp met de nokjes op dezelfde plaats terug zet, dus de lamp niet gedraaid zit.

Gerbo (0), 17 jaar geleden

STOP Het lag inderdaad aan het lampje....1 van de veertjes bleek bij nader inzien toch minuscuul kapot te zijn... bedankt voor de reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.