Peugeot Boxer 2010: Lampje vervangen van unit met verwarmingschakelaars

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2999, Vermogen (kw): 160

De verlichting van de unit (zie foto) waar de verwarmingschakelaars in zitten brand nog maar voor de helft.
Ik heb geprobeerd om dit lampje na verwijderen van de radio die er net boven zit te vervangen maar ik geraak er écht met geen mogelijkheid bij.
Nu is mijn vraag of er iemand weet hoe je de unit waar de verwarmings(draai)knoppen in zitten kan demonteren of toch zo ver kan losmaken dat ik aan de lampjes kan om deze te vervangen.

Beire2

Geplaatst door Beire2 (60) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door Hans4040 (300) PRO, 3 jaar geleden

https://youtu.be/ippii8OlN8Y

    Hartelijk bedankt hiervoor Hans. Weeral een cliché maar ik had dus het internet al afgeschuimd naar een oplossing en deze niet tegengekomen. :-( Zo zie je maar dat als je niet op de correcte manier wat opzoekt je het gezochte niet vind. Volgende week dus 1e werk. ;-) - Beire2 (60), 3 jaar geleden
    Aanvulling, ik was deze: https://www.youtube.com/watch?v=dQpO3Md8... wel al tegengekomen maar vond die oplossing nogal drastisch. Het kan dus eenvoudiger aan uw link te zien. TOP! - Beire2 (60), 3 jaar geleden

Beire2 (60), 3 jaar geleden

Ondertussen dankzij de tip van Hans4040 lampje vervangen (ineens beide want je weet maar nooit).

Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.