Peugeot Boxer 2015: Raambediening

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KYL, Vermogen (kw): 96

Linker raam werkt niet. Ik heb de mechanische bediening in de deur gecontroleerd en vind geen af wijkingen. Het lijkt erop dat er bij het indrukken van de tuimelschakelaar er geen spanning komt. Ik heb dit ook gemeten aan de motor, er komt geen spanning. Wel hoor ik een relais tikken. Dit relais kan ik niet vinden. Het geluid komt uit het zekering kastje maar er zit geen relais in. Ergens moet nog een regelunit zitten maar waar?

lucclaassen@online.nl

Geplaatst door lucclaassen@online.nl (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 3 jaar geleden

Grote kans dat het relais aan de achterkant zit , maar je hoort het relais , op je raammotor zit een module daar komt ook geen spanning , stekker ook gecontroleerd zowel op motormodule als tussen deur en a stijl ?

lucclaassen@online.nl (0), 3 jaar geleden

Na alles gecontroleerd te hebben bleek de storing vervuilde contacten van de bedienknoppen . Met wasbenzine schoongemaakt en het werkt weer perfekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum