Peugeot 106: lekstroom continu lege accu

Bouwjaar: 1996

wat oldtimer jansen zei heb ik gedaan.het proef lampje ging uittoen ik het relais bij de kast in de buurt van de distibutiesn eruit haalde.toe ik afzonderlijk beide deuren open maakte ging het proeflampje weer branden .binnen verlichting ging ook heel licht branden.minpool was van accu. kunnen jullie hier wijs uit worden. met vr gr mcr van workum.

JORDY5881

Geplaatst door JORDY5881 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij zit hier een dieselmotor in en blijft de gloeikast hangen, mocht ik het mis hebben hoor ik het wel.

JORDY5881 (0), 19 jaar geleden

HALLO OLDTIMER JANSEN .ER ZIT GEEN DIESEL MOTER IN MAAR EEN 1.1 MOTER BENZINE .MET HET PROEFLAMPJE EROP EN IK WIL DE DEUREN SLUITEN MET DE AFSTANDBEDIENINGSLEUTEL GAAT HET PROEFLAMPJE OOK BRANDEN ALLEEN ALS IK HEM INDRUK.HET RELAIS BIJ DE KAST BIJ DE DISTRIEBUTIESNAAR WAAR IS DIE EIGENLIJK VOOR ALS IK HEM VERWIJDER GAAT HET PROEFLAMPJE UIT. KAN IK HIER ZO MEE RIJDEN.KOMT HET VOOR BIJ PEUGEOT DAT ZE DE KABELBOOM VERNIEWEN,DAT KOST ZO 1000-, INCL MONTAGE OF IS DAT TE VER GEZOCHT. IK WORDT TOCH EEN BEETJE BANG HIERVOOR . MET VR GR MCR

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dus nu dat het het hoofdrelais van het injectiesysteem is en dat dat de benzinepomp blijft aansturen. Dat relais is niet zo duur als een kabelboom, die dus eigenlijk nooit vervangen worden.Ken bij jou in de buurt nog wel een vertrouwde vakgarage, Vlaar en Smal. Sjors zal je met plezier verder helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum