Peugeot 106xr ps-js-81: lekstroom continu lege acca

Bouwjaar: 1996

auto staat stil met nieuwe volle accu. na 2uur schoon leeg . alle zekeringen eruit relais eruit startmoter &dynamo losgekoppeld wederom na 2uur leeg. verder totaal geen electriche problemen.met vr gr mcr v workum 06-13643873 avenhorn.

JORDY5881

Geplaatst door JORDY5881 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je tussen de min kabel en de minpool een proeflampje zet gaat die dan branden? Zo niet,dan is toch je nieuwe accu stuk.Zo wel,net zolang delen loshalen tot hij uitgaat.

daan1876 (0), 19 jaar geleden

Waarschijnlijk is de gelijkrichter doorgeslagen deze verzorgt via de spanningsregelaar de lading van je accu.Deze gelijkrichter zit in je dynamo.(PS deze is niet gezekerd)
en staat buiten je contactslot.Dus haal het stekkertje los en kijk of het proeflampje van oldtimer uitgaat

JORDY5881 (0), 19 jaar geleden

na lang zoeken met het proef lampje,alle zekeringen en relais eruit ,dynamo start moter losgekoppeld,bleef proeflampje branden,toen alles losgehaald,bleef hetzelfde,bij de distributieriem zit een computer kast daar onder zit een relais niet gezekerd.die eruit ,probleem opgelost,toen naar autobedrijf tensen,vragen waar die voor was,perfect geholpen,was niet belangrijk relais,in tegenstelling tot peugeot dealer versteeg hoogkarspel die het probleem niet vond maar wel een nieuwe accu monteerde relais had doorgemeten,en een rekening presenteerde van 180,-met het verhaal deze auto komt hier niet vandaan dus zoek het zelf even uit ,,bovag bed,, nog wel doet tensen als niet dealer beter zijn best zeg dit even voort op feesten en partijen kan hij binnen kort het licht uit doen.beetje dom ook in een klein dorp als hoogkarspel, ze zeiden ook nog gewoon kabelboom vernieuwen 600,- ex inbouw dus 1000,- incl inbouw,volgens mij zoeken ze gewoon de lekstoom op, en zeggen gewoon we hebben de kabelboom vern ,rek 1000,-.net z,n oplichter als piet zijp, r i p, citroen heerhugowaard,waar ik 2j voor werkte,over die verhalen daar lusten de honden geen brood van.dan kan ik of iedereen een kast van een woning en bedrijf neerzetten.maar goed we dwalen af maar je bent gewaarschuwd. ik geloof niet in garages.iedereen bedankt voor de info. zo kan je elkaar helpen,straks hebben we geen garages meer,en dat doen ze zelf.mvg mcr

Rik9817 (0), 19 jaar geleden

Ik begrijp perfect wat jij bedoelt.
Er zit inderdaad veel kaf tussen het koren.

daan1876 (0), 19 jaar geleden

Heb gisteren de kampioen gelezen stond ook een ANWB test in van garages de helft had een dikke onvoldoende er was er zelfs een bij die het cijfer 0 kreeg.:(

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum