Peugeot 307: loopt niet op gas vialle lpi

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Ik heb een peugeot 307 sw, ik heb te lang met een kapotte uitlaat . Nu uitlaat vervangen en nou loopt hij niet meer op gas of ja zodra hij overschakkelt stop hij , het de accu pool er al af gehaald en tegen elkaar gehouden om het systeem te resetten , heb ook als het vialle lpi gereset maar werkt niet , de volgende poging bobiene vervangen heeft ook geen nut heeft iemand nog wat tips wat ik zelf kan doen ?

Gas AG

Geplaatst door Gas AG (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

Is er genoeg lpg in de tank? Is een van de lpg ventielen niet onderbroken? Hoor je het klik van tijden overschakelen?Alle zekeringen nagelopen?

Gas AG (0), 8 jaar geleden

Yup er zit genoeg gas in de tank, waar zitten die ventiellen? Heb niks veranders ? Ik kan niet zeggen dat ik dit ooit gehoord heb, u zekeringen daar heb ik helemaal niet naar gekeken , en moet ik alles na kijken zowel onder de kap als binnen ?alle lampjes branden gewwoon .
gecontroleerd niks defect

voyager (0), 8 jaar geleden

De een zit bij de tank en de ander onder de motorkap. In de buurt van verdamper(verdeler).kijk of daar stroom komt als je het op gas wil rijden.

heemskerk4251 (0), 8 jaar geleden

De LPI installatie kan uitgelezen worden. Even naar de Vialle dealer. De installatie heeft twee zekeringen. Ze zitten bij mijn 406 in de bak van de ecu.

Gas AG (0), 8 jaar geleden

De zekeringen gevonden zijn allemaal goed , nou loopt hij even op gas dan geeft hij aan katalysator storing daarna uitlaatgasstoring motor lampje brand daarna valt hij uit , start gewoon de auto op nieuw op benzine . Ik begrijp dat bij de pomp ook een zekering zit ? Kun je daar zo bij of moet de tank er hiervoor uit, ik heb onder bouw iemand nog tips ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.