Peugeot 406: nomaals vraag over probleem met Climatcontrol paneel

Bouwjaar: 2000

Sinds gisteren blijft na uitnemen van de contactsleutel het climatcontrolpaneel aan Ook bij het openen van de deur gaat tegelijk met de binnenverlichting het paneel werken (wel met iets minder fel licht als normaal) en gaat na ong 2 min. pas uit. Ik hoor ook ergens achter het dashboard iets brommem en tikken nog voor de motor gestart is Zit er ergens een rellais of iets dergelijks welke defect zou kunnen zijn? Ik weet niet meer of het zo hoorde maar dit paneel doet ook niet meer mee met het dimmen van de dashboardverlichting. De climatcontrol/AC lijkt verder wel gewoon te functioneren.
Betreft een 406 HDI 110pk Break
Ik heb ondertussen al een afspraak bij de dealer maar zie een beetje op tegen de eventuele kosten die ze daar gaan verzinnen om dit te repareren....enige idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?

mrnoname

Geplaatst door mrnoname (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (695) PRO, 19 jaar geleden

heb je toevallig iets van een radio ingebouwd of zo?

mrnoname (0), 19 jaar geleden

nee, ik heb niets veranderd, radio zit er al tijden in

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum