Peugeot 406 HDI 110 D9: richtingaanwijzer

Bouwjaar: 2000

In onze werkplaats stond van de week een 406 waarvan de knipperlichten spontaan aan gingen zonder te bedienen. Tevens was de de verklikker niet hoorbaar. De oorzaak van het spontaan knipperen lag aan de raw schakelaar, die hebben we vervangen maar de verklikker laat nog steeds niets van zich horen. Ook het signaal van vergeten sleutel is niet meer aanwezig. Deurkontakt in portierslot werkt.(binnenverlichting werkt normaal) Ben bang dat de Bsi (geen fullmux) overleden is maar misschien heeft iemand nog een idee.

T luteijn

Geplaatst door T luteijn (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

greefje (0) PRO, 19 jaar geleden

het geluid van de richtingaanwijzer en signaal vergeten sleutel komt niet uit de bsi maar uit de tellerklok. De punten van de speaker even doorsolderen en normaal gesproken werkt deze dan weer.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk daar heb ik wat aan greefje ! Bedankt tor zover.

de2045 (0), 19 jaar geleden

Het vanzelf gaan knipperen van de knipperlichten heb ik ook gehad. Oorzaak was een soort ijzervijlsel vermengd met vet in de schakelaar. Schakelaar even openmaken, ijzervijlsel/vet mengsel verwijderen. Weer dichtmaken en klaar. Maar vervangen kan natuurlijk ook

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.