Peugeot PEUGEOT 406 1.9TDI: NORMALE MOTORTEMPERATUUR

Bouwjaar: 1998

WELK IS EEN NORMALE TEMPERATUUR? OP WELKE TEMPERATUREN DIENEN VENTILATOR 1 EN VENTILATOR 2 IN WERKING TE TREDEN? MIJN TEMPERATUUR SCHOMMELT IN DE ZOMERMAANDEN TUSSEN DE 95°C EN 105°C. IK HEB NL. DE INDRUK DAT DE TEMPERATUUR TE HOOG LIGT WAARDOOR DE WAGEN NIET SOEPEL RIJDT (INHOUDEN OF SCHOKKEN BIJ ACCELERATIE)

TOMY.CORTHOUT

Geplaatst door TOMY.CORTHOUT (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Slaan ze wel in?? als ze inslaan is deze temperatuur niet zo vreemd, de huidige koelsystemen staan onder hoge drukken die bij sommige modellen wel eens op kan lopen tot 1,5 bar,waardoor de kooktemperatuur in het koelsysteem ergens bij 120 graden ligt en er due bij 105 graden nog niets aan de hand is.dat de motor stoot bij hoge temperaturen wordt door iets anders veroorzaakt, want het liefste zouden we zien dat ze veel heter konden worden maar dan is het niet neer in de hand te houden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.