Peugeot 307: olie lekage

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 100kw 2hdi

motor lekt aan achterzijde ong. halfweg olie is niet goed zichtbaar waar.en dit op dusdanige manier als ik ergens parkeer er regelmatig een paar druppels olie liggen. ook aan de rechterzijde echt nat van de olie.
van olie gebruik is niet echt sprake.nog geen liter per 10000km wagen rijdt verder normaal. wagen heeft ruim 2ton op teller.
nou is mijn vraag is dit een kostbare zaak op dit op een redelijke manier(dealer) op te lossen of wordt dit een kostbare en
moeilijke zaak

antoonio

Geplaatst door antoonio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Geen zinnig woord zo van te zeggen. Eerst moet dan exact bekend zijn wat er PRECIES lekt. Dan pas kan er een begroting gemaakt worden. En daarvoor moet je bij een garage of dealer zijn. Daar is deze site niet voor bedoeld.

antoonio (0), 13 jaar geleden

oke ik dacht dat er misschien tips waren om het op redelijke manier op te lossen.maar ik was al van plan om naar de dealer te gaan om dit te overleggen.

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

Moderator? waarom zo bot? er worden veel dommere vragen gesteld waar mensen heel serieus op reageren.
Meneer heeft geen verstand van auto's en wil miss weten of dit vaker voorkomt en wat ie er miss zelf aan kan doen, zoals schoonspuiten en tips hoe hij kan zien waar het wegkomt enz voor dat hij naar een dealer gaat want dat is kassa.
Ik denk dat het forum juist hiervoor bedoeld is ...

Sorry maar dit antwoord frustreerde me

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Christiaan

Het antwoord van mijn coll is niet bot bedoelt.... Wat hij zegt is heel simpel de dagelijkse pratijk.
Eerst kijken wat er aan de hand is, dan pas het kostenplaatje opmaken.

Toch heel normaal lijkt mij?

Gr. paul

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

heb je helemaal gelijk in paul, maar als ik zo'n antwoord kreeg ( wat ik regelmatig krijg van betweters :D ) zou ik ook een beetje sipjes zijn .
Want nogmaals er worden hier echt hele domme vragen gesteld. ( mijn auto verbruikt 1 liter olie op 100km kan dit kwaad ? ha ha )

was niet om je aan te vallen maar was beetje verbaasd door je antwoord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.