Peugeot Partner 2002: Onderdelen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

Waar kan ik nieuwe deurrubbers bestellen? De onderdelenbedrijven op internet verwijzen mij naar de dealer. van Mossel heeft in deze regio een monopolie en wil geen onderdelen bestellen voor een particulier! Ik heb PSA agent gebeld, waar men zei, dat ze dat wel zouden moeten doen. Peugeot.nl kon mij ook niet verder helpen dan mij te verwijzen naar een garage buiten de regio. Wie heeft er tips?

ETET

Geplaatst door ETET (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 2 jaar geleden

Als je ze aanbetaald zou het geen probleem moeten zijn, ze zijn gewoon bang dat je ze niet ophaalt.
Je zou autodemontage kunnen proberen.

ETET (0), 2 jaar geleden

Dat zeiden ze niet, want ik had vooruit kunnen betalen. Ik heb liever nieuwe dan rubbers van de sloop. Bedankt voor het meedenken.

kaleido 1 (965) PRO, 2 jaar geleden

Zou ik het gewoon nog een keer vragen en zeggen dat je vooruit wil betalen.

ETET (0), 2 jaar geleden

Mijn garage heeft op de sloop deurrubbers kunnen halen. Vooralsnog lijkt dit wel de beste oplossing.

harry4203 (315) PRO, 2 jaar geleden

Ieder autobedrijf kan bij psa een account aanmaken en onderdelen bestellen, hiervoor ben je dus niet van de dealer afhankelijk. er zijn er ook vele die dat gedaan hebben. dus ff googlen wellicht in jou regio als je nog eens wat nodig hebt..

    Hartelijk dank voor de tip. Ik zal vragen of hij een account aanmaakt. Blijft dat het vreemd is, dat je als particulier geen onderdeel kan kopen. Bij eerdere auto's meldde ik me bij het magazijn en dan was het onderdeel er de volgende dag. - ETET (0), 2 jaar geleden
    Zo deed ik dat voorheen ook, maar niet elke dealer voert nog magazijn tegenwoordig. Als ik in Drachten kom om een onderdeel sturen ze me naar Heerenveen. - JGC (20), 2 jaar geleden
    Het schijnt inderdaad niet altijd lonend te zijn. - ETET (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.