Peugeot Partner 2005: warrmte relais

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RHY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 66

waar zit het kastje waar warmte relais in moet

evlp

Geplaatst door evlp (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1325) PRO, 2 jaar geleden

Weinig info , wat bedoel je met warmte relais ?

    die is stuk weet niet waar steeds in noodstand - evlp (0), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1325) PRO, 2 jaar geleden

Zoek eerst eens uit wat er precies nodig is .
Er zal iemand geconstateerd hebben wat er mis is en wat er vervangen moet worden .
Prijzen noemen doen wij hier niet teveel verscheidenheid in .

evlp (0), 2 jaar geleden

geen oplosing

harry4203 (380) PRO, 2 jaar geleden

op een kletsverhaal over een ''warmterelais???'' kunnen we geen zinnig antwoord geven helaas.

evlp (0), 2 jaar geleden

Bij het uitlezen van de auto kwam naar voren dat de opwarmrelais defect is waardoor de auto in loopstand rijd, mijn eigen garage heeft het te druk en ik heb gehoord dat je heel makelijk dit zelf kunt oplossen maar helaas wist de monteur van de ANWB niet waar het relais zich bevind onder de moterkap, ook in het boekje van de auto kan ik het niet precies terrug vinden waar de opwarmrelais zich bevind.Het gaat om een Peugot Partner TDI uit 2005.

kaleido 1 (1325) PRO, 2 jaar geleden

Nogmaals wat bedoel je met het opwarmrelais , voorgloeirelais ?

    De monteur van de ANWB had het over een opwarm relais dus ik weet niet wat het anders genoemd wordt,het probleem is als volgt, na een +/- 600 meter gaat het lampje van de moter branden op het dashbord de auto neemt ook direct in vemogen af (max nog 70 km te behalen) geef je toch meer gas dan neemt het vermogen nog meer af.De auto start dus gewoon en je kunt er nog mee rijden tot 1100 km daarna is het gedaan. - evlp (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum