Peugeot 106: Peugeot 106 kabelboom deur

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4Xsi

Helaas moest ik mijn oude inruilen voor een andere en dacht makkelijk alles over te kunnen zetten. Alleen de cv deed het niet maar hoe moeilijk kunnen 5 draden checken zijn???? Dacht het fout.

Ik heb het volgende gedaan;
Van het motortje de twee stekkers door gemeten naar de deur stekker. Meet de vijf punten en heb de andere aansluitpunten ook gelijk door gemeten van deur stekker naar aansluitstekkers in de deur 16 punten in totaal werken allemaal.
Precies hetzelfde gedaan maar dan met deurstekker eraan. die eindigt in 1 stekker bij mijn zekeringen. (dit horen er 2 te zijn als je elec.spiegels hebtmaar deze is afgeknipt. Lijkt mij geen invloed te geven op iets) de stekker met 13 polen (komt een draad van deurschakelaar bij) zit gewoon aangesloten. En deze 13 punten meten allemaal netjes door.
Maar dit kleine kabelboompje is niet origineel cq uit 1 stuk....draden wat aan elkaar geplet met hobby spul en meer van die ellende. Alles zoals het zat netjes gesoldeerd, krimpkousjes erover. niet werken. na veel gepuzzel gaat de deur met de sleutelin slot wel open centraal. dicht niks. Dus Kiekert module waar ik door in verleden van PT nieker alles van weet. Nog steeds dankbaar!!! massa draadje voor aansturing dicht en open en jawel linker portier werkt achterklep werkt, bestuurderskant niet. Stekker van bestuurderskant losgehaald met drie polen (aansturing van) niks werkt.
Aangezien het motortje er moeilijk uit tehalen is met al die stangetjes weet iemand nog iets want ik word weer bijna radeloos.

Alvast bedankt!!!!!

BB4fun
PS welk boek moet ik kopen voor al die elec.codes?

BB4fun

Geplaatst door BB4fun (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

BB4fun (0), 12 jaar geleden

Heb het inmiddels gevonden. Massa maakte geen kontakt met 625 had een verkeerde aansluiting over het hoofd gezien. had er maar 5 gevonden .lol.

Ben weer happy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum