Peugeot 207 CC: Peugeot 207 cc, Storing in koelsysteem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een 207cc uit 2007 met 55000KM op de klok waar de koelvin van soms op maximale toeren gaat draaien (je hoort hem dan echt loeien) terwijl de auto nog niet eens op temperatuur is.
Als de contact uit gezet word, blijft de koelvin op maximale toeren een paar minuten doordraaien en gaat dan weer uit.
Koelslang boven aansluiting radiateur word warm, onder blijft koud, maar dat zal wel door het koelen van de koelvin komen.
Koelvloeistof in het systeem staat gewoon op max.
Vorige jaar heb ik wel een koelvloeistof temperatuursensor vervangen toen de auto net was aangeschaft (advies van de peugeot dealer), die gaven wel eens problemen, waardoor er koelvloeistof de bedrading in komt (maar toen was dit probleem er nog niet).
Heeft er iemand misschien een tip of een oplossing voor mij

Groetjes

Angelo

angelo-83

Geplaatst door angelo-83 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 11 jaar geleden

Toch maar weer eens uit laten lezen (dealer), want volle por draaien van koelfan kan duiden op een storing, hetzij van de motorregeling (bijv. toch weer een defecte koelvloeistoftemp.sensor) of bijv. een fout in de regeling van de fan.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.