Peugeot 307: Peugeot 307 1.6.16v break bj.2002 stuurbekrachtiging werkt niet

Bouwjaar: 2002

Peugeot 307 1.6.16v break bj.2002 stuurbekrachtiging werkt niet meer en abs soms gaat ook wel eens branden en dan soms weer uit, bij remmen voelt net of linker wiel kraakt soms. Wat kan er zijn en wat kan ik aan doen wat zijn oplossingen voor mijn probleem?

MVG Daniel

roso

Geplaatst door roso (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

svaleras (100), 12 jaar geleden

stuurbekrachtiging oliepeil nakijken, op te beginnen. En misschien ook de multiriem waarover de stuurpomp aan gedreven wordt. misschien erafgevallen of geknapt.

Peugeot604 (0) PRO, 12 jaar geleden

De stuurbekrachtigingpomp van een 307 wordt toch elektrisch aangedreven???

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ook hier weer: uit laten lezen!
Pomp voor de stuurbekrachtiging is inderdaad van het type electrisch. De pompen gaan wel eens defect, maar zonder onderzoek te vroeg (en te duur) om gelijk deze conclusie te trekken. De ABS storing incl krakend/bonkend gevoel in het pedaal kan veroorzaakt worden doordat er roest zit tussen de ABS sensor en het vlak waar de sensor op vast zit. Eigenijk altijd de achterste ABS sensoren. Door de roestvorming veranderd de afstand tussen sensor en signaalring. Maar ook hier geldt weer: uit laten lezen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.