Peugeot 406: Peugeot 406 coupé 3 liter

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3 liter

Mijn net gekochte tweede hands 406coupé 3 liter houdt steevast in, bij een bocht naar rechts, als ik niet hard rij en wat gas wil bijgeven. Toevallig ging deze week één van de bobines stuk en werd vervangen. Mijn hoop was vergeefs: ondanks deze vervanging houdt de auto nog steeds in.
Heeft iemand een idee?
Jan Klopper

Dokklop

Geplaatst door Dokklop (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Wanneer zijn de bougies voor het laatst vernieuwd?

Sytze

TrafficBandit (0), 17 jaar geleden

Kijk eens op www.peugeot406coupe.com / www.peugeot406coupe.nl daar vind je zeker antwoord op je vraag.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Nou een mooie site hoor! Maar antwoord heb ik er niet gevonden. Links liggen uberhaupt al wat gevoelig hier.......

Sytze

TrafficBandit (0), 17 jaar geleden

De sites zijn specifiek voor de 406 coupe, heel anders dan de opzet van problemcar. Ik noem ze omdat ik hoop dat het helpt om problemen op te lossen. Hoe meer informatie hoe beter, niets ten nadele van problemcar wat ik een fantastisch initiatief vind !

De .com site heeft een forum met o.a. motorproblemen http://www.peugeot406coupe.com/phpBB2/vi... hier staan vrijwel alle mankementen die optreden met de coupe in benoemd.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Problemcar is juist een site die puur voor en/of door mechanische onderlegde mensen is. Niet specifiek voor één merk alleen. Hier zijn de raadgevers ook meer verslaafd aan kennis van de auto in het algemeen, dan dat ze verliefd zijn op één bepaald model of type. En de problemen die hier worden behandelt strekken zich veel verder uit en zijn op een veel breder vlak dan elders op andere forums.

Sytze

heemskerk4251 (0), 17 jaar geleden

Ben je er al achter wanneer de bougies voor het laatst zijn vernieuwd? Heb al eens in dit forum gelezen dat het voor de zescylinder een hele klus is. Ik kan me voorstellen dat dit wellicht een keer teveel is overgeslagen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.