Peugeot 307: portierslot peugeot 307 kapot

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

portierslot kapot (er is er maar 1 bij de stuurkant). deur gaat niet meer op slot. kan ik dit zelf vervangen en een slot bestellen? kan ik ergens een beschrijving krijgen/vinden hoe ik dit zou kunnen doen? (ben geen monteur, maar wil het best proberen). probleem is dat ik de sleutel niet meer in het slot krijg. eerst nog wel met flink wat olie, maar nu lukt het echt niet meer. handzender is ook kapot en wellicht de ontvanger ook wel want dit lukte eerst steeds wel, later niet meer (batterij liep na paar dagen al leeg, div keren nieuwe erin gedaan).

hoe zit het dan met vervangen van slot. moet ik dan ook een nieuwe benzinedop met slot bestellen anders zit ik met 2 sleutels. graag jullie advies. liefst neem ik ook de handzender mee, maar weet niet hoe hoog dit in de kosten kan oplopen. ben met handslot al blij.

ndw

Geplaatst door ndw (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

HansWestbroek (0), 10 jaar geleden

De onderdelen kun je bij de dealer bestellen. Echter past de huidige sleutel er niet meer op.
Je hebt dan 1 andere sleutel voor die deur of je moet alle sloten vervangen.

harry4203 (465) PRO, 10 jaar geleden

waarom past de huidige sleutel er niet op? je besteld toch gewoon een nieuw slot en eventueel sleutel op code voor deze auto.

ndw (0), 10 jaar geleden

@harry4203 + HansWestbroek: dank jullie voor jullie reactie.

ik had iets duidelijker moeten zijn, excuus. de huidige sleutel past er niet op, omdat het huidig slot kapot is. echter ik heb ook gezien dat een van de 2 sleutels enigzins verwrongen is (de inkeping) wellicht is hierdoor het slot ook kapot gegaan.

1 nieuwe sleutel (incl handzender) en nieuw slot is dan de oplossing. echter mijn vraag is , hoe plaats ik nu dit nieuwe slot en hoe haal ik het oude eruit. erg graag jullie hulp en advies hierin.

ndw (0), 7 jaar geleden

heb nieuw slot maar door garage laten doen, kosten vielen op zich mee.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.