Peugeot 206 2002: Rauw geluid

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Goedendag leden,
ik heb hier een peugeot 206 1.6 16v met een rauw geluid links voor. Hoe langer je rijd hoe meer lawaai hij maakt. Links voor nieuwe wiellager ik geperst maar hij doet het nog steeds. Wie heeft dit al eens bij de hand gehad. En oja er zijn heel veel dingen vernieuwd zoals de wiellagers L en R,stuurkogel,motorsteun Rubbers,fuseekogels,stuurstangen,koppelingsset, voorpoten L en R., remschijven en remblokken dat was het zo'n beetje wel dus haast de voorkant is vernieuwd in de afgelopen jaar. Maar heb zowel links als rechts nieuwe wiellager er in geperst dus dan zou je toch denken dat dat niet de oorzaak kan wezen. Of is het mogelijk dat het lager toch niet goed zou zijn gewezen het was nieuw. Hoor het graag wat het probleem kan zijn.

Gr. Ben

benny221

Geplaatst door benny221 (50) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

JGC (30), 1 jaar geleden

Nieuw lager kan ook kapot zijn. Rijd er eens een stuk mee zodat ie lawaai gaat maken, rijd hem op een brug en luister naar geluiden als je aan de wielen draait.

harry4203 (415) PRO, 1 jaar geleden

tussenlager rechter aandrijfas?

benny221 (50), 1 jaar geleden

Dank voor de reactie maar het geluid komt volgens mij echt van de linker kant. Als het steunlager stuk is dan hoor je dat toch niet aan de linker kant?

Beunhaas (485) PRO, 1 jaar geleden

Kan best hoor, maar je vermeldt niks over de aandrijfassen, zijn die nog origineel?

Hans4040 (300) PRO, 1 jaar geleden

Zijn de homokineet koppelingen en de tripode koppelingen ook gecontroleerd..?

benny221 (50), 1 jaar geleden

Ja deze zijn onlangs vervangen

kaleido 1 (1435) PRO, 1 jaar geleden

Banden ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum