Peugeot 406: Remlichten/km teller en cruise control vallen uit 406 break

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Vorig jaar pas hebben we een 406 break 2.0 HDI gekocht. Vrij snel viel een keer op de snelweg de km teller weg. Als de cruise control ingeschakeld werd, viel de km teller soms weg. Nu valt de teller heel regelmatig weg, cruise control doet het sowieso niet meer. Als de km teller wegvalt, brandt er een zekering door en doen de remlichten (!) het niet meer. Soms deed een zekering het redelijk lang, laatste keren soms 1 uur en zelfs maar een paar minuten. De garage heeft er al naar gekeken, die weten niet waar het probleem zit en zeggen dat het een speld in een hooiberg is en het dus een gepeperde rekening zou gaan worden als zij er een paar dagen naar gaan zoeken (zonder garantie dat ze het zouden vinden..). Zij hebben de peugeot garage gebeld, maar die kennen het probleem ook niet. Een bekende van ons is er al eens een dag aan bezig geweest en kan het tot nu toe ook niet vinden. Heeft er iemand tips waar we moeten zoeken? Wat veroorzaakt de kortsluiting iedere keer?

Bedankt!!

leeuwke

Geplaatst door leeuwke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sgm (0), 17 jaar geleden

Probeer eens flink met het stuur draaien of met de bedrading in de kofferbak (bij de achterlichten) bewegen. Is er toevallig een trekhaak gemonteerd? Mischien is daar de bedrading beschadigd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum