Peugeot 306: Ruitensproeiers raken telkens verstopt

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Ik heb sinds kort een 306 Break die super bevalt. Echter, de ruitensproeierkopjes raken telkens verstopt. De garage heeft het eerst geprobeerd met doorblazen van de sproeierkopjes. De laatste keer hebben ze er nieuwe kopjes opgezet. Toen was het een paar dagen prima. Nu geeft het linkerkopje echter maar een straal terwijl het er twee moeten zijn, wat ik ook doe. Ik heb al geprobeerd de verstopping op te heffen door met een heel dun ijzerdraadje wat te pielen, maar dat hielp niets... Wie heeft er een tip?

henkenrianne

Geplaatst door henkenrianne (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Rik9817 (0), 19 jaar geleden

Is het ruitensproeierreservoir ook gereinigd, anders blijft de verstopping zeker terugkomen. Desnoods een (brandstof)filtertje in de leiding zetten.

henkenrianne (0), 19 jaar geleden

Volgens mij niet. Zit de tank van dit type niet verstopt in het zijscherm? Hoe lastig is die te bereiken?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik vind die van dat brandstoffiltertje een HELE goeie,moet ik onthouden.

henkenrianne (0), 19 jaar geleden

Waar zou dat filtertje het beste geplaatst kunnen worden? Ik neem aan vlak na de tank, maar waar kun je d'r een beetje fatsoenlijk bij?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Kan volgens mij rustig na het pompje en dat slangetje zie je op verschillende plaatsen prima lopen en kun je een filtertje plaatsen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.