Peugeot 106: Schommeling van Temperatuur

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3rallye

Hey mensen,

Ik heb zopas me kvs ontucht en al paar keer overnieuw. alleen kam ik nu met het probleem dat ik ik een bocht neem naar links , dat de temp dan ineens daalt. en naar rechts ineens stijgt. (of anders om ben effe vergete:P) (allebei wel iets van 4mm ofzo vanaf de midden).

Wat zou hier een oorzaak van kunnen zijn ?, lucht in het systeeml lijkt me onwaarschijnlijk omdat ik die net met veel goede adviezen heb ontlucht en er bijna zeker van ben dat dat goed moet zijn. Ook heb ik de temp sensor stekker schoon gemaakt en de ecu gereset.

geen resultaat :(

iemand enig idee?

btw zo heb ik ontlucht:

Toen alles eruit was de kvs hervult in het reservoir. toen de 3 ontluchtings ventielen los gezet. het punt van vullen verhoogt. en toen in zoverre bij gevult dat het uit de gaatjes lekte. (en dit met kachel aan). even over laten stromen en al stromend de boutjes etc dicht gedraait. Motor gestart. warm laten worden met de vuldop los. en dit tijdje zo laten ontluchten.

Mark Jonker

Geplaatst door Mark Jonker (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mark Jonker (0), 17 jaar geleden

hier heb ik nog een filmpje :[url]http://www.scoothomies.nl/30012007095.mp...[/url] , hier nam ik gewoon een paar bochtjes

Mark Jonker (0), 17 jaar geleden

Is er werkelijk niemand die hier een verklaring voor heeft?.. Mogelijk kapotte temp sensor int blok?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.