Peugeot Boxer: Service interval resetten

Bouwjaar: 2004

Is het mogelijk het service / sleutelsymbool te resetten zonder de dealer testkast?. Dashboard heeft 1 drukknopje voor het klokje.
M.vr.gr. ronald

a.s.r.

Geplaatst door a.s.r. (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

staat in het instruktieboekje.

Gz3910 (0), 19 jaar geleden

Dit kon je doen door de dagteller op nul te drukken en daarna de auto uit te doen. Knopje ingedrukt houden en dan komt ie op nul. Als ik me goed kan herinneren

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Het reseten zoals het in het instr.boekje staat is mij nog nooit gelukt. peugeot geeft een bericht uit waarin staat dat je het ressetten moet uitvoeren op de zelfde manier als het zogenaamde telecoderen. Die methode heb ik u gemailt. Succes, Toni.

Enting (0) PRO, 19 jaar geleden

Dagteller knopje ingedrukt houden, auto op contact zetten, display telt af van 10 naar 0 en KLAAR. Zo staat het ook in het boekje !!!

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik wil hier toch nog graag iets van leren zonder iemand voor zijn schenen te schoppen. Zijn er meer meer mensen die hier ervaring mee hebben. Ik heb het zelf een aantal keren zo geprobeert, maar ik zie niets terug tellen. Peugeot heeft een tijdje na de introductie van het restyle model een instruktie in agir gezet waarin staat dat het op deze manier niet werkt.
Vergeet niet dat dit een fiat systeem is. Ik zal het Agir bericht nog eens opzoeken voor de zekerheid.

harry4203 (400) PRO, 19 jaar geleden

ik ken het agirbericht niet,maar tot nog toe is het me op de manier besschreven in het instuctieboekje altijd gelukt.
let wel, je moet het o-knopje van de dagteller ERG lang ingedrukt houden

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

Eerst en vooral MOET de totaal km-stand op het tellerblok komen wanneer je het contact aanzet, anders kan hem NIET resetten! Indien de dagteller te voorschijn komt, selecteer dan de totaalkilometerstand met de rechter selectieknop (de linker selectieknop is enkel en alleen voor het klokje en heeft geen funktie "onderhoudsteller").
Zet daarna het kontakt uit.
Druk de rechter selectieknop in.
Zet het kontakt aan (de rechterknop blijven inhouden)
Op de display verschijnt nu na +- 10 seconden ofwel :
CFG 1 : voor een onderhoudsinterval van 30.000 kms
CFG 2 : voor een onderhoudsinterval van 20.000 kms
CFG 3 : voor een onderhoudsinterval van 15.000 kms
Selecteer met de rechterknop CFG1 , CFG2 ofwel CFG3.
Houd de knop ingedrukt op de gewenste onderhoudsinterval, totdat deze verdwijnt. (Geen aftelling 10,9,8 .....)
Zet het kontakt uit. Zet het kontakt terug aan, de onderhoudssleutel is verdwenen.
Onderhoudsinterval is gereset.
Deze handeling staat NIET in het instruktieboekje!
Probleem opgelost.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Eindelijk iemand die het met mij eens is ! Bovenstaande methode staat op infotec bij het rijklaar maken van een nieuwe auto.
A.S.R., Deze methode had ik u reeds gemailt !

a.s.r. (0) PRO, 19 jaar geleden

Dhr Luteijn bedankt voor uw duidelijke mail, echter wijkt het instrumentenpaneel af van hetgeen u gemaild heeft. Het instrumentenpaneel in deze wagen heeft maar 1 drukknpoje voor het klokje en deze zit aan de linkerzijde (als je er bovenop kijkt) en niet zoals in uw mail aan de rechterzijde. Ik weet niet of de beschreven methode dan ook werkt?
M.vr.gr. ronald

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Gova, Die Belgen die weten het wel, misschien moeten we met elkaar maar eens een kort hulplijntje op gaan zetten.Iets op T.S. niveau op MSN misschien? Toni wat denk jij.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

Als ik uit mijn raam kijk zie ik de Belgische grens zo liggen dus ik voel mij altijd ook wel een beetje aangtrokken tot onze zuiderburen. Ze noemen ons volk hier niet voor niets reserve belgen !
Zo'n hulplijntje lijkt mij ook wel wat, brengt het ook nog eens wat op ha ha.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

a.s.r. Nu sta ik even met mijn mond vol tanden. Volgens mij heeft dit type boxer altijd een knopje van een dagteller en knopje voor de klok. maar ik kan me natuurlijk vergissen. Misschien iemand anders ?

Enting (0) PRO, 19 jaar geleden

Sorry, sorry en nog eens sorry, Ik dacht eerst die gova is gek, toen zag ik pas dat het om een boxer ging, sorry, ik zal volgende keer beter opletten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum