Peugeot 206: sleutel inleren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 kfw

procedure gaat goed totdat de eerste sleutel in de kontakt stand word gedraaid. krijg dan de melding: probleem met in-of uitschakelen van kontakt, procedure afgebroken.
Had onlangs ook bij een parner hetzelfde,ook bij de dealer die het 1,2,3 ook niet wist.
J.E

janh5107

Geplaatst door janh5107 (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

foklop (0) PRO, 15 jaar geleden

Met welke apparatuur lees je de sleutels in?

Werkt het contactslot goed. Wellicht kun je in de meetwaarden kijken of ook daadwerkelijk "contact aan" op het regelapparaat binnenkomt.

harry4203 (430) PRO, 15 jaar geleden

ik zou even meten of je een contactplus op de diagnoseaansluiting hebt, en zo ja wordt het probleem hoogstwaarschijnlijk toch veroorzaakt door de desbetreffende diagnoseapp.

oldtimer (0) PRO, 15 jaar geleden

Kreeg vroeger eens van carlocks de tip om tijdens het inleren dus op het moment dat de instalatie bezig is met de herkenning van de sleutel het kontakt nog eens snel uit en weer aan te zetten zodat het signaal wat langer wordt en dat werkte goed bij een hardnekkige partner, anders denk ik dat het probleem in de transponderantenne zit

peugeottechnieker (0) PRO, 15 jaar geleden

In het algemeen geldt hier voor sleutels inleren dat de accu spanning voldoende moet zijn. Desnoods een kleine lader er op om de spanning wat te verhogen. En nog eens proberen dan .

PT nieker

janh5107 (0) PRO, 15 jaar geleden

alle trukjes geprobeerd, blijkt aan mijn software te liggen. Het protocol schijnt na 2003 anders te zijn. bedankt voor de reakties.

J.E

JOHN5671 (0) PRO, 15 jaar geleden

Beste Jan
Ik heb ook wel eens problemen met inleren van sleutels bij 206,vaak lukt het dan wel om het via het 307 menu te doen (met een autodiagnose).

Groeten John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.