Peugeot 406: sleutel met afstandsbediening vervangen 406 2.1 TD

Bouwjaar: 2005

Hallo,

Zojuist is mijn afstandsbediening voor de centrale vergrendeling vervangen. Deze sleutel is in mijn auto ingelezen. Echter, ik heb een 'superlock' sleutel (met twee knopjes, kleine en een grote) alleen de superlock optie werkt niet! Ze hebben bij het inlezen de ontvanger van mijn auto ook vervangen omdat deze defect was.

Als ik verder de auto op slot doe, knipperen mijn knipperlichten lang, maar als ik hem open doe, knipperen mijn knipperlichten niet!

Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn? Een verkeerde ontvangerunit?

pointer9156

Geplaatst door pointer9156 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Er zit behalve de zender en de ontvanger ook nog een regelkastje in het dashboard. Die kan natuurlijk kapot zijn.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

406 van 2005?

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

type D8 aan de motor te zien.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Als ik het goed heb zijn de laatste 406 d8een met radiografische afstandbediening (SV uitvoering) geleverd zonder supervergrendeling. Best kans dat het oude type met superlock niet meer leverbaar is, ondanks het feit dat je nu toch een zender met 2 knoppen hebt. Ik denk dus dat het met de ontvanger te maken heeft. Ook het knipperen van de knipperlichten is destijds verandert en ging bij het laatste type zoals je beschrijft.

pointer9156 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties. Het probleem is inmiddels verholpen, ik ben weer even teruggegaan en het probleem is inmiddels opgelost. Het ging om een Peugeot 406 2.1 SV uitvoering. Op een of andere manier 'pakte' mijn auto het supervergrendlingssignaal niet volgens de monteur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.