Peugeot Partner: snelheidsmeter

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: DW8

Peugeot partner met bsi, snelheidsmeter werkt niet, doch als je tweemaal snel achter elkaar de motor start werkt deze wel, ook als je één wiel van de grond zet, de motor start en hem in een versnelling zet, MAAR ALLEEN ALS JE DE MOTOR EERST STIL LEGT EN TERUG START EN HET WIEL DAT VAN DE GROND IS,,,, NIET !!!!! HEEFT STIL GESTAAN;
Laat je het contact een seconde of 5-10 afstaan werkt de snelheidsmeter wederom niet. Heb reeds andere sensor in de bak gezet, rechtstreekse voeding op stekker van contact in bak, andere complete klok geprobeerd,,,zonder resultaat,,,,WIE O WIE
Bij voorbaat dank voor het meedenken

406

Geplaatst door 406 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Is dit al een DW8B, dus met ECU? Zo ja, dan zou je m.b.v. (peugeot)diagnoseapparaat eens kunnen kijken of het snelheidssignaal in de ECU wel gewoon goed werkt.
De signaaldraad vanaf snelh.sensor gaat naar de ECU en BSI en zit op de BSI in de gele stekker met 26 aansluitingen op aansluiting 2 met draadnummer 465.

casemakid (0) PRO, 13 jaar geleden

Begin eens een nacht de accupolen los te nemen,kost weinig en ik heb wel gekkere dingen op
deze manier opgelost,succes.

406 (0) PRO, 8 jaar geleden

probleem niet gevonden, auto is zo verkocht voor export

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.