Peugeot 205: Start wel maar slaat gelijk af

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6 Cti

Onlangs onder het rijden sloeg de motor af en wil daarna wel aanslaan maar zodra je het gaspedaal aanraakt slaat ie gelijk weer af. De brandstofpomp werkt gewoon, wie heeft er een idee?

Madwilly

Geplaatst door Madwilly (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

chritil (0), 14 jaar geleden

heb zelf ook dat probleem gehad (alleen dan startte hij bij mij gewoon niet meer ) (leek net alsof de brandstoftank dicht zat). bij mij hielp het toen
door de vliegwielsensor te vervangen. ik geef je geen 100% garantie daarop maar bij mij hielp het wel (3x anwb voor gekomen 3 verschillende namen voor hetzelfde beestje ( krukas toerental en vliegwiel sensor) wat ik begrepen heb uit de uitleg van de anwb en diegene waar ik het vandaan heb (broekhuizen) zorgt dat sensortje er voor dat de timing van de vonk op het juiste moment komt. nu zal in mijn logica dat het probleem kunnen zijn (geeft gas en stlaat mee uit (verkeerde timing)

gr chris

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.