Peugeot 308: Starten contact Peugeot 308 SW 1.6PK benzine 2012

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 PK

Hallo,

Ik heb deze week in alle haast niet lang genoeg gewacht bij het starten van mijn contact (bij het omdraaien sleuten). Vervolgens startte mijn wagen onmiddelijk bij een 2 of 3de poging. Deze ochtend had ik hetzelfde probleem. Niet lang genoeg gewacht en terug startte mijn wagen dus niet. Het enige probleem is dat ik deze keer wel 10 pogingen moest ondernemen eer mijn wagen startte.

Normaal heb ik dit echt nooit voor. Tussen beide voorvallen startte de wagen telkens normaal van de eerste keer. Ook deze ochtend startte de wagen bij 2de vertrek na het probleem perfect van eerste keer.

Nu wil ik gewoon weten of dit in de toekomst problemen zal opleveren? Ik ken namelijk niets van wagens... behalve hoe ermee te rijden dan :) en ik ga binnen kort 2 keer ver naar het buitenland met de wagen. Uiteraard zou ik daar niet graag problemen ondervinden.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Lenn153

Geplaatst door Lenn153 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 308? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Vreemd verhaal, in zoverre dat ik me niet voor kan stellen dat het te snel tot starten overgaan hier de oorzaak van kan zijn. Denk dat het verstandig is om em eerst eens uit te laten lezen m.b.v de juiste diagnose apparatuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 308 of stel zelf een nieuwe vraag.