Peugeot 605: startonderbreker geeft rood / groen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

hallo,
ik heb een probleem met mijn startonderbreker.
ik heb een peugeot 605 2.0 16v uit '98 met start problemen. mijn wagen is uitgevoerd met een startonderbreker dmv een toetsenbord voor de code. nou is de zekeringenkast en het toetsenbord nat geweest. dit komt doordat mijn peugeot een croswagen is geworden. 1 race gereden en toen regen. de startonderbreker geeft nou groen / rood op het toetsenbord. hij reageerd wel op de toesen met een geluids signaal maar
hij blijft groen / rood. ik dacht zelf dat het toetsenbord de boosdoener was maar die heb ik vervangen en geen verschil. nou zou het volgens mij alleen nog aan de hoofd computer kunnen liggen??? aangezien het toetsenbord direct communiceert met de computer.
ik heb al zoveel garages en andere bedrijven gebeld en niemand kan mij helpen.
is anders de startonderbreker uit te schakelen / te omzeilen zodat ik hem niet meer nodig heb?
ik weet dat dat mogelijk is als ik de computer vrij heb gekregen en dan het toesenbord of de zekering verwijderen en klaar. geen code meer nodig. maarja ik kan de code niet intoetsen dus dat word hem niet.

de wagen is verders helemaal leeg. alles is eruit wat electrisch is en dus niet nodig. ik heb de motor laten lopen en toen alles een voor een eruit geknipt. aanwezig is nog de computer gehele kabelboom en toetsenbord tbv code. de wagen heeft gewoon gefunctioneerd totdat er regen
uit de hemel kwam.

wat raad je me aan??

graag jullie bevindingen.

gr saviaan.

saviaan

Geplaatst door saviaan (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ludolf01 (0), 14 jaar geleden

even een goede beunhaas zoeken in de buurt.

saviaan (0), 14 jaar geleden

whaha die ludolf is de beste. ;)
keep up the good work.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum