Peugeot 306: Stoplampje op dashbord blijft branden

Bouwjaar: 2000

Halo, Heb iets raars. ik rij op snelweg in schemer donker toen ineens de gehele elec. instalatie er mee op hield, dus geen richtingaanwijzer ruitenwisser lichten remlichten etc. ben naar de kant gegaan op `n parkeerterein ook omdat het regende en ik niks meer kon zien en heb de ANWB gebeld, die snel ter plaatse was. monteur had het vrij snel gevonden, bleek dat de massa kabel geen contact meer maakte, hij heeft een nieuwe aansluiting gemaakt en ik kon mijn weg weer vervolgen.Later op de avond gaat het stoplamje op dashbord aan en blijft aan, alle oliedruk is goed en gekontroleerd is voldoende, temperatuurmeter is OK, auto rijd goed. maar wat kan dit zijn. Lampje doet het continu, de airco aan/uit maakt niets uit. de functie van de airco laten kontroleren omdat een dag ervoor een nieuwe condensor er in is gezet, alles uitgelezen is uitstekend. De auto rijd verder uitstekend. iemand een idee wat het kan zijn????

fraloo

Geplaatst door fraloo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Koelvloeistof niveau??

fraloo (0), 18 jaar geleden

Oldtimer Jansen, is dit de vloeistof die in de radiateur gaat? die is namelijk de andere dag in de garage ook gekontroleerd en was volgens hen te weinig, ze hebben hem aangevuld, maar het lampje blijft gewoon branden.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk dat dan de procesor in het instrumentenpaneel in de war is probeer nog eens de auto stroomloos te maken?

fraloo (0), 18 jaar geleden

Hoi, gisteren zijn ze tot de ontdekking gekomen dat de temperatuurmeter overdreven heet werd bij het lang stil staan met de motor aan, dit hebben we niet gezien eerder want als hij rijd werd die gekoeld door de rijwind, en hebben ze het een en ander verder uitgezocht en tot de conclusie gekomen dat een er een regelmodule kapot is,dat word vandaag verder uitgezocht.Ik wacht maar af.

fraloo (0), 18 jaar geleden

Halo, het was inderdaat de regelmodule, deze hebben ze vernieuwd en hij loopt weer als vanouds.die van de garage vertelden dat het is gekomen doordat ik niet meteen naar de kant ben gegaan met het probleem van de massaakabel.
Bedankt voor de reactie hier op.
Gr. Frans

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Vind ik een beetje goedkoop zo'n andwoord, maar ja,je hebt daar niets aan.

fraloo (0), 18 jaar geleden

Vond ik dus ook, en heb daarom ook maar de helft van de rekening na overleg vergoed, waar zij snel mee hebben ingestemd. want het was toch nog normaal een rekening van 384,-¤
verder vele groeten en bedankt voor Uw reactie hier op.
Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.