Peugeot 207 CC: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: VF3WB9HZCAE022793, Motorinhoud (cc): 1560, Vermogen (kw): 80

vorige week thuisgekomen van vakantie, merk op dat mijn auto moeilijk heeft om te starten , centrale vergrendeling werkt niet meer en sturen ging heel zwaar. voor vakantie niets aan gemerkt of er brande geen waarschuwingslichtje. batterij laadde niet meer volledig op. Naar de garage en daar vertelde ze me dat ik zware kosten heb. Electrische stuurbekrachtiging defect 1500 euro kosten. Is het niet mogelijk dat het aan de alternator ligt? Graag uw mening

Geplaatst door

petra smets-1 (0)

al 6 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

als ie niet bijlaadt, ligt dit niet aan de stuurbekrachtiging. overigens deze week nog een electr stuurbekr vervangen van een 207, en dat kost absoluut geen 1500 euro. zou snel een andere garage zoeken voor een second opinion.

Precies wat harry4203 schrijft .
Laat uw voiture eens uitlezen bij een PSA erkende dealer .
Er zijn meerdere bekende oorzaken en oplossingen bekend bij deze dealer . ( TSB berichten )
Plaats eventueel hier de uitgelezen P , U of C code met beschrijving .
Ik denk dat u bij uw huidige garage bij uw belgische neus genomen word .

Hij is uitgelezen nu on een erkende psa dealer. Het zou de stuurbekrachtigingsmodule en draadbundel stuurbekrachtiging zijn volgens uitlezîng. Ze vertelden me dat de module 385 euro kost en d3 draadbundel 83 euro. Ik vroeg hen toen geef me een prijs met werkuren in en dat konden ze niet. Dus sta ik weer voor verrassingen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.