Peugeot 206: te hoge toeren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Vermogen (kw): 55

Hey iedereen,
Heb is een vraagje en hopelijk kunnen jullie me helpen.
Ik heb een peugeot 206 automaatje.. nu heb ik onlangs een verstuiver moeten laten vervangen ben men auto gaan terug halen maar sindsdien gaat hij best zwaar over zen toeren als ik aan het rijden ben
Soms tot 3500 t als hem moet schakelen meestal bij een warme motor en als hem tssen de 50 / 70km per uur moet schakelen.
Ik ben echt geen autokenner maar zit er wel wat mee.
Een bevriende garagist heeft dit weekend de olie van de transmissiebak ververst..maar helpt ook niet.
En ik had gehoopt dat ik wat raad kon krijgen hier voor ik hem terug naar de garage breng zodat ik wat weet wat er eventueel mis kan zijn.zodat ik geen 5 x terug moet gaan
Hopelijk weten jullie iet of wat?
Alvast thanks

nathalie1980

Geplaatst door nathalie1980 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (460) PRO, 6 jaar geleden

als je de bakolie echt wilt verversen moet je em spoelen, als je em aftapt en weer vult blijft ongeveer de helft van de oude olie achter. denk overigens niet dat hier je klacht zit. ik zou eerst alle adaptiewaarden van de motor en de bak eens resetten. kan zomaar dat de bak zich een beetje heeft aangepast aan de slecht lopende motor en dat je dat merkt nu de motor weer correct draaid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum