Peugeot 206: auto slaat af en gaat weer aan binnen 1 seconde alsof er niets g

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFU, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 65

Beste mensen.. ik rij al een tijd in een peugeot 206 1.4. 16v 90pk , bj. 2005 sindskort ong. Met 1500 toeren slaat auto af en gaat weer aan binnen 1 seconde.( Daarna rijd ie gewoon verder alsof er niets gebeurd is). zelfs de dealer kwam er niet mee uit. lambdasonde heb ik vervangen, bombine, accu , gasklephuis schoongemaakt en bougies nagekeken ligt het misschien aan de krukassensor of relais ? Het is nog nooit bij de hogere toerental gebeurd en ook niet als hij koud is pas als die warm heeft gelopen tussen de 1000-2000 toeren dus. Spanning heb ik ook gemeten dynamo gaf 14 volt aan ik denk zelf dat het dan ook niet aan de slechte massa ligt. Hopelijk kan iemand mij ermee helpen. Alvast bedankt

Sime 206

Geplaatst door Sime 206 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

rifi (0), 6 jaar geleden

Kijk eens in het potje waar de brandstoffilter in zit of je er geen kleine metalen deeltjes in vindt

harry4203 (450) PRO, 6 jaar geleden

rifi, het betreft hier een benzinemotor. als de motor echt afslaat kan ie nooit na 1 sec weer aanslaan (tenzij bij een start/stop systeem wat hier niet op zit) zo'n soort gevoel kan idd worden veroorzaakt door een defect in het krukassignaal door een probleem in de sensor of de bedrading. geen enkele foutcode?

Sime 206 (0), 6 jaar geleden

Een tijdje terug heb ik heb uitgelezen toen gaf die accu en lambdasonde aan die zijn dus vervangen en verder geeft ie geen foutcodes aan. Ik dacht dat het ook misschien aan de contact slot kan liggen.?

Sime 206 (0), 6 jaar geleden

Ik heb auto nog een keer uitgelezen, alsnog geen foutcodes en hij heeft nu ook moeite met starten als die warm heeft gelopen pas als die wat afkoelt gaat ie aan en rijdt prima. Ik vermoed dat het aan nokkenas of krukas ligt.?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum