Peugeot 406: tik in pomp

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 1,8-16v

Ik probeer het nog een keer in de pomp van de stuurbekrachtiging zit een tik nu kan ik deze vervangen maar mijn vraag is het lijkt of er een soort overdruk ventiel opent en sluit ik voel het ook aan de slangen en dan zou er mischien iets verstopt kunnen zitten .
Iedereen die iets zinnigs kan zeggen hiervoor alvast dank mensen die weer roepen moet je langs de dealer laat maar.

depex406

Geplaatst door depex406 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

205GTiGriffe (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het echt uit de pomp komt en je het dus ook in de slangen voelt, zou ik die pomp maar gewoon vervangen. Je kunt er in elk geval niet wat los aan vervangen het is een complete pomp wat je vervangt.

Wel een vaag probleem, heb het nog nooit meegemaakt.

depex406 (0), 17 jaar geleden

Ja het is zeker raar maar hij tikt echt ik denk dat ik hem maar vervang .
Nu heb ik nog een vraagje wat mischien vaker voorkomt als ik rij hoor ik een poek,poek geluid vooral als ik het gas loslaat dan hoor je het ik vermoed een van de stangen van de achteras maar dat kan ik weer niet rijmen met het gasloslaten terwijl als ik in de auto zit ik het voor mijn gevoel aan de rechterkant hoor.
bedankt voor je reactie.

205GTiGriffe (0) PRO, 17 jaar geleden

Die horizontale reactie stangen achter willen nog wel eens speling krijgen. Ook voor zitten verticale reactie stangen die ook wel eens speling krijgen. Controleer dat eens, voor de rest kwa ophanging kan er weinig mis zijn.

depex406 (0), 17 jaar geleden

oke bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.