Peugeot 407: Update navigatie systeem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1600

Is het nodig om de board computer van een update te voorzien als ik de navigatie wil vernieuwen? Hoe moet dit?

Andypandy

Geplaatst door Andypandy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Had je nu onlangs niet een zelfde soort vraag gesteld? Iets met nwe kaart-CDrom en of het nodig was om hiervoor het toestel een update te geven? Heb kort geleden een reactie gegeven op een zelfde vraag, maar kan em niet meer terugvinden.

Andypandy (0), 12 jaar geleden

Hans, Klop. Helaas kreeg ik geen toestemming om je antwoord te bekijken. Dit is inmiddels met PC opgelost. Nu ontbreekt alleen nog het antwoord dus graag opnieuw je reactie.
A;lvast bedankt.

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Bij origineel (af fabriek) radio/navigatie systeem kan het inderdaad nodig zijn om de software van het radio/navigatie-toestel een update te (laten) geven, alvorens je een nwe kaart-update kunt gebruiken.

Je moet eerst kijken welke software er nu op het toestel zit = menu-knop enige seconden ingedrukt houden en dan 'beschrijving toestel' selecteren en enteren. Software versie zal vermoedelijk met een 6.** of 7.** beginnen.
Als je dit nummer even kunt plaatsen of ermee naar een dealer gaat, kunnen we/ze bekijken of er nwe software voor het toestel is. De update gaat m.b.v een los te bestellen CD-rom, en update dient uitgevoerd te volgens voorschrift = met lopende motor!!

Andypandy (0), 12 jaar geleden

Probleem is opgelost, navigatie nagekeken en nieuwe data CD toegevoegd. Heel belangrijk was de tip om dit met draaiende moter te doen toen pas pakte de compuetr de CD.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.