Peugeot 206: valt uit tijdens het rijden motor warm of koud

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1 XR

Mijn auto is al 6 keer in ander half jaar tijd naar de garage gegaan omdat mijn motor uitvalt tijdens het rijden.
Ze hebben verschillende dingen vervangen schoongemaakt maar het probleem blijft. Hij blijft uitvallen tijdens het rijden, het maakt niet uit of de motor warm of koud is. Bezine zit er altijd genoeg in koelvloeistof en motorolie ook. Wie kan mij helpen. Hij geeft aan dat het een elektrische storing is op het dashboard en is ook iedere keer uitgelezen. Toch kunnen ze er bij de garage niet achter komen.

HELP!!

jenna

Geplaatst door jenna (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

en wat is die code die ze dan uitlezen?

jenna (0), 13 jaar geleden

ik heb geen idee dat vertellen ze me niet, hij valt continue uit soms als ik hem daarna weer wilt starten valt tie weer uit moet in zn 1 starten en meteen rijden anders valt hij meteen uit. En tijdens het rijden als ik schakel zn 1, naar zn 2 of van zn 2 naar zn 3 valt hij ook uit op de snelweg gebeurd het niet. ze hebben de gaskleppen schongemaakt en vanalles vervangen ook een of andere schakelaar vervangen

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe vervelend ook...zonder P-code en eventuele storingsomschrijving die het diagnose-apparaat van de dealer geeft, is het niet te doen hier een beetje antwoord op te geven.

jenna (0), 13 jaar geleden

ooo dan ga k dat vragen bewaren garages dat soort gegevens dan post ik het morgen even

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Of een garage dit bewaard? Geen idee. Bij ons (dealer) gaat meestal de print van de storing mee achter de werkopdracht. Gewoon even vragen.

jenna (0), 13 jaar geleden

ok thnx ga morgen bellen post ik het dan

PEUGEOT TR (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb ook zo een 1100 gehad die af en toe stil viel, behalve als ie in de garage was, na vervangen van de ontstekingsbobijn was probleem verholpen, maar of dat ook bij U het geval is durf ik niet beweren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum