Peugeot 508: ventilatie kanaal

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5F02, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

In het dashboard heb ik 4 uitstroomopeningen voor de ventilatie. Echter eentje rechts naast het stuur ( of links naast de navigatie) werkt niet. Als ik aan het wieltje draai gebeurd er niets. Ik heb er met een lampje in geschenen en het klepje blijft dicht. Ik heb met een pen nu met klepje via het roostertje open gekregen. Maar de grote vraag is hoe repareer je zoiets ? Het is in ieder geval iets mechanisch. Je komt er niet makkelijk bij denk ik, of heeft er iemand een tip hoe dat wel kan ?

Leo21

Geplaatst door Leo21 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 508? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Maak het sierdeel (1) los ( bij "a")
Verwijder het sierdeel (1).
Verwijder de bouten (2).
Wip het middelste ventilatierooster (3) los (bij "b )
Verwijder het middelste ventilatierooster (3).

Leo21 (0), 6 jaar geleden

@Rene,
Ziet er duidelijk uit echter sierdeel 1 krijg ik niet los. Ik weet niet hoeveel kracht daarbij nodig is, het is maar plastic dus ik ben bang dat het breekt.

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Gebruik wel een gereedschap ( spatel ) Zie voorbeelden .
Zit met clips vast , en er moet wel enige kracht worden uitgeoefend .

Leo21 (0), 6 jaar geleden

@Rene, Zulk gereedschap heb ik helaas niet. Ik vraag bij de eerstvolgende beurt of ze er even naar willen kijken. ben ik misschien meer kwijt dan dat ik het zelf doe maar anders ben ik bang dat ik iets sloop en dan ben ik verder van huis. Bedank voor jou info in ieder geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum