Peugeot 205: ventilator/blower

Bouwjaar: 1988

ik heb net een peugeot gekocht maar nu doet de ventilator het niet, IK HEB DE ZEKERINGEN AL GECONTROLEERD MAAR die zijn goed,en als ik aan de knop draai gebeurd er niks dus geen blower en ook geen verkoeling, wie kan mij een oplossing geven hiervoor, alvast bedankt. edwin

edwin2606

Geplaatst door edwin2606 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

walter11908 (0) PRO, 19 jaar geleden

je moet beginnen met te meten of er spanning op de stekker bij de motor komt zo ja dan is de motor defect en zo nee controleer de schakelaar dan en de spanning op de schakelaar.succes grs walter.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

bij dit type auto zit er in de onderkant van de kachel een regeltransistor en die gaan ook nog wel eens stuk.

T luteijn (0) PRO, 19 jaar geleden

De kachelweerstand regelt naar massa,dus als je plus op de motor hebt hoeft je motor niet defekt te zijn maar kan het zoals oldtimer zegt dus aan de regeltransistor liggen. !

edwin2606 (0), 19 jaar geleden

ok maar waar kan ik de regeltransistor vinden,die zit aan de onderkant van de kachel, zit dat achter het dashbord of onder de motorkap waar kan ik hem precies vinden. alvast bedankt.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Zoals ik zeg onder aan de kachel in het midden onder het dashboard. Zit vast met 2 parkers met een bruine stekker met, ik dacht, 5 draden.

edwin2606 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor jullie reacties, en het was inderdaad de regeltransistor die wat verbrand was, ik heb er een nieuwe opgezet en alles doet het weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum