Peugeot peugeot 309 GR 1.4 i: verklikkerlampje autodiagnose gaat soms even branden

Bouwjaar: 1992

Hallo mensen,

Als ik s`morgens de peugeot start dan slaat hij direkt aan en loopt prima rond alleen gaat heel soms het verklikkerlampje autodiagnose(geel lampje met een transistor tekentje erin) heel even branden en weer uit.Verders rijd de peugeot prima (na vervanging bougiekabels, bougies dankzij oldtimer) Ik heb de auto sinds een paar weken en ziet er als nieuw uit zowel van buiten als binnen en onder de motorkap,ik heb wel het vermoeden dat de auto een tijd heeft stilgestaan in de showroom wat altijd slecht is maar merkt nu na 1000 km dat de auto veel soepeler rijd.

daan1876

Geplaatst door daan1876 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 309? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Daan, na het starten duurt het bijna altijd ongeveer 10 sec voordat het lampje uit gaat. In die tijd controleerd het systeem zichzelf en als alles dan goed is gaat het lampje uit.

daan1876 (0), 19 jaar geleden

Dat doet tie dus niks aan de hand.Bedank voor je hulp ,trouwens ik heb heel wat van jouw reakties gelezen maar moet zeggen dat je het bijna altijd bij het rechte eind hebt, je weet er echt heel veel van.Doet me denken aan de buurman verderop die nu een eigen garage heeft in Hilversum en alles weet en repareerd ongeacht welk merk , ook zo`n gave,hij is gespecialiceerd in porche en dan in het bijzonder de 911.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat eigen bedrijf zal voor mij wel niets meer worden, maar wat betreft de antwoorden,35 jaar je ogen open houden en geen nee zeggen als er een cursus wordt aangeboden helpen je een eind op weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 309 of stel zelf een nieuwe vraag.