Peugeot 306: verlichting

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

Hallo ik heb een probleem met het dashbord van de peugeot de verlichting zoals olie lampje etc in het dashboard ging branden bij het remmen en nu blijven alle lampjes branden tijdens het rijden
niet alleen de olie maar alle lampjes heeft iemand dat al eens gehad ? en zo ja wat kan ik eraan doen ?
vr groet Edwin

Toorts

Geplaatst door Toorts (60) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat bedoel je met ALLE lampjes? Alle controle-lampjes zoals, dynamo, olie, remvloeistofniveau, koelvloeistof enz. of ook de verlichtingslampjes in instrumentenpaneel? Tenminste....ik neem aan dat je met dashbord het instrumentenpaneel bedoeld?
Heb je de accuklem al eens los en weer vast gehad? Alle vloeistoffen op peil? Is er iets gebeurd/gedaan aan de auto waardoor dit ontstaan is zoals bijv. radio gemonteerd o.i.d.

Toorts (60), 13 jaar geleden

Hallo Hans ik bedoel dus inderdaad de lampjes van olie en laad lampje etc niet de dashbord verlichting zelf en alle vloeistoffen zijn op peil en het is opeens gekomen niet door installatie van radio oid het begon eerst tijdens het remmen en blijven n u gewoon continu branden.
vr groet Edwin

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Toevallig ook geen zekering in een leeg gaatje van de zekeringskast gestopt? Heeft auto een trekhaak? Zo ja kijk eens naar/in de stekkerdoos of hier toevallig water in staat. Het lijkt op een illegale plus-verbinding door bijv. regenwater ergens tussen bedrading of stekker of het instrumenten paneel heeft intern een defect.
Branden deze lampjes op volle sterkte tijdens de het optreden? Zit er toevallig niet een waterafvoer verstopt onder de voorruit/paravan waardoor er water is komen te staan in de afvoerbak?

Toorts (60), 13 jaar geleden

Hallo Hans ik zal dat allemaal even gaan nakijken dat zijn wel goede tips nooit aan gedacht ze branden niet op volle sterkte dus dat zou idd wel eens een contact zijn dat optreed door water oid
bedankt voor je tips ik loop alles na en als ik het vind of als ik het weer goed heb bericht ik uiteraard terug voornu enorm bedankt.
ik laat het wel horen vr Groet Edwin

Toorts (60), 13 jaar geleden

Hallo Hans het is gelukt het afvoer gedeelte onder de motorkap zat dicht er bleef dus idd water staan bij het electrische gedeelte enorm bedankt voor je hulp vr groet Edwin.

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Mooi man! En bedankt voor de terugkoppeling.

Toorts (60), 13 jaar geleden

graag gedaan Hans is wel zo netjes groetjes Edwin

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.