Peugeot 206: verlichting kachel paneel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

verlichting kachel paneel doen een paar lampjes het niet zitten de lampjes achterde draaiknop of achter op het kachel paneel de knopje krijg ik er niet zo af

erik28

Geplaatst door erik28 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Als het een climat-control (automatische temp regeling/airco) is, dan kun je de lampjes vrij simpel vernieuwen door het bedieningspaneel los te nemen en aan de achterkant van het paneel de fittinkjes los te draaien en de lampjes te vernieuwen. Is het een systeem zonder airco, of met een aan/uit airco-knop, dan wordt het een ander verhaal. In dat geval zit je met kabeltjes aan de achterzijde van het paneel en wordt het geheel behoorlijk onhandelbaar. Heb je dit systeem, dan moet je het bovenste schuifknopje (binnen-buiten ventilatie) eraf wippen, het paneel losschroeven en daarna met beleid horizontaal zien te kantelen. Kabeltjes blijven dus gewoon vastzitten!! Daarna moet je de 2 delen van het paneel van elkaar zien de scheiden, dus witte onderkant en zwarte bovenkant los en het bovenste deel verwijderen. Denk om de losse knopjes van achterruitverwarming en in geval van airco, het airco-knopje. Nu kun je met een punttangetje de lampjes uit de fittingen trekken en vervangen. In elkaar zetten in omgekeerde volgorde. Even een lastig handigheidje dus.

erik28 (0), 12 jaar geleden

bedankt voor je toelichting ga het morgen even proberen

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.