Peugeot 406: versnellings bak

Bouwjaar: 1998

Hallo is het gewoon dat de versnellings bak s'morgens heel moeilijk schakeld het gaat zich hier om een 1800 cc als die eenmaal warm is gaat het wel maar ook stunttelig en hij jankt in elke versnelling bij optrekken niet zo erg maar bij afremmen op de motor is het duidelijker,ik heb er wel nieuwe olie in gedaan 75-80 volle syntheet,met de hoop dat het een stuk minder zou zijn,maar helaas het geluid wordt ook niet erger en ik rij toch wel een kilometer of 280 per dag.

MVGR

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Lijkt mij dan toch op een lagertje van een van de tandwielen wat bezig is stuk te gaan.Maar zou het eerst eens moeten horen.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Als het geluid uit de versnellingsbak komt is het denk ik een lager die op zijn einde is, natuurlijk wel ff goed testen of het idd aan de bak ligt.

flow (0), 19 jaar geleden

Jullie hebben toevallig ook geen idee welk lagertje trouwens hij jankt alleen als de auto rolt in de versnelling dus als ik de koppling in duw stopt het geluid,

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, dat valt niet mee, 'tis dus alleen als er kracht op staat, lijkt op secundaire as maar weet dat natuurlijk niet zeker 'k zou het even moeten horen misschien hoort het wel zo.

flow (0), 19 jaar geleden

ja ik denk zelf ook dat het zo hoort want hoe ik al eerder zij ik rij best wel veel,zo'n 280 km per dag maar het word niet erger of minder dus ik blijf gewoon rijden en we zien wel waar het eindicht,een andere bak kan altijd nog, toch hardstikke bedankt voor jullie reakties.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.