Peugeot 205: vervolg startprobleem

Bouwjaar: 1990

Hallo, ik ben tijdens mijn vorgie vraag enrom goed geholpen (Oldtimer Jansen bedankt!!!).
Maar nu nog even de vervolg vraag:
Waar kan ik een ontstekingsmoduul resp. een bobine op de kop tikken?
Zijn dat zaken die je bij een sloop haalt? Een auto-onderdelen-zaak, of bestel je dat bij de (dealer)garage?
En nog mooier zou zijn als iemand een indicatie heeft wat deze onderdelen zouden kosten (heb je het over een paar 10'tjes, of over een aantal 100 euro??)
En tenslotte, hoe nauw luistert het als je zoiets eventueel bij een sloop kan halen, of het betrekking heeft op een identieke motor? Kun je zo een ontstekingsmoduul cq bobine van een iets zwaardere motor of ander bouwjaar ook gebruiken bij een 205 XE 1.1 U9 uit 1990?
Alvast alweer bedankt voor alle tips en info!

wonderluuk

Geplaatst door wonderluuk (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Scheelt veel wat je wilt ga je voor zekerheid dan neem je dealeronderdelen en praat je over ongeveer 200 euro.wil je ook zekerheid maar toch iets minder dan ga je voor de automaterealenzaak en heb je de tijd om eventueel nog eens terug te gaan dan haal je het op de sloop en ben je voor een paar tientjes klaar, alle gelijksoortige delen van de 1400cc en van de 1000 cc T.U.motoren van Peugeot en Citroen zijn hetzelfde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.