Peugeot 406: Verwarming blijft warm als ik hem in de koude stand zet

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800-8V

Het probleem begon toen de aanjager het niet meer deed. In eerste instantie dacht ik dat het de schuifregelaar was. Omdat in het verleden als hij haperde de aanjager en ik de schuifregelaar een aantal keer heen en weer bewoog, hij het wel weer deed. Dit was echter schijn want in een vorig topic las ik het probleem, namelijk dat de stekker van de aanjagermotor (bij het trapgedeelte passagierskant) "verbrand" is.

Maar nu, bij het demonteren van het middenconsole (de knoppen voor warm/koud, AC, Knipperlicht, etc) is volgens mij de kabel voor warm/koud losgeraakt of iets dergelijks (ik hoorde iets losklikken) want in het begin bij het weer monteren van de console ging deze knop niet helemaal terug naar de koudstand.
Heb het weer losgehaald en een beetje aan de kabel gefriemeld, toen ging de knop wel weer helemaal naar het begin van de koudstand. Maar nu hij in koud staat komt er ook warme lucht naar binnen (alleen als de motor draait trouwens)

Zit er een klep/kraan misschien die niet goed meer sluit? en kom ik hier makkelijk bij?

Ik hoop dat jullie mij hiermee verder kunnen helpen

MvG,

Remillian

riquested

Geplaatst door riquested (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

riquested (0), 16 jaar geleden

Is al gelukt...alleen koste het een paar schoefjes van het handschoenenkastje (heb ik er uit moeten slopen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.