Peugeot 307: verwarming werkt niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Vermogen (kw): 50

Hey allen,
enkele dagen geleden wou mijn verwarming niet meer werken. Dit wel in de zin dat deze niet meer wil blazen, of de verwarmingselementen/componenten werken weet ik niet. Nu heb ik wel gemerkt dat mijn koelvloeistof rond het randje van minimum danst. Ik meen te denken dat deze systemen gekoppeld zijn, maar ben hier niet zeker van. Zou mijn probleem met de verwarming kunnen afkomstig zijn van het koelvloeistof niveau?
P.s. ik heb een elektro-mechanische achtergrond, ik heb me wel nooit echt met auto's bezig gehouden. de auto waar ik nu mee rijd is één die ik heb overgehouden van mijn grootvader.
Eveneens heb ik gemerkt dat er groene koelvloeistof in het reservoir zit en dat er rode wordt aangeraden(geen idee hoe het komt dat hier groene inzit). Ben ik dan best om hier dan terug groene bij te voegen of laat ik de leiding leeglopen en verander ik de koelvloeistof?

Angolian

Geplaatst door Angolian (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

harry4203 (530) PRO, 7 jaar geleden

electrisch niet blazen heeft niets met koelwaterniveau van doen. de originele kleur van de door psa gebruikte koelvloeistof is groen. de kleur zegt niet alles over de samenstelling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.