Peugeot 406: vraag over inblaastemp Climate Control 406

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110 PK 2.0 8V

Ik heb mijn airco gecontroleerd. Uitblaastemp. met ventilatorsnelheid op vol en naar achteren blazend:

Bij buitentemp. is de uitblaastemp 6 graden , gemeten met een geijkte thermometer.

Wat is de min. uitblaastemp die je kunt bereiken bij goede installatie ? Dit dan bv bij aangegeven buiten temp van 17 graden .

Wie heeft gegevens ?

KRG

Geplaatst door KRG (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

trucker0werner (0) PRO, 14 jaar geleden

airco is goed

als bij 20 graden is dan moet de airco onder de 10 graden uitkomen.
het laagste wat een airco kan zijn is verschillend. dit ligt dicht bij elkaar maar is toch verschillent. op de verdamper wat in de kachelhuis zit, zit een sensor die meet of hij niet te koud is.
dan zet hij de airco namelijk uit, dit is om bevriezing te voorkomen. een temperatuur van 4-7graden uit het systeem is dus goed.

zoals gezegt is dit systeem goed. maar weet niet wat het probleem was om dit te meten of als dit gewoon een keer is gedaan.
als je problemen denkt te hebben met de airco. niet goed functioneren. dan zul je naar de garage moeten gaan. hier kunnen ze de systeem beter beoordelen. ze kunnen dan de druk van de lage en hoge kant aflezen. en deze kunnen ze dan kijken of dit goed is. zoals gezegt weet ik niet de exacte reden voor deze meting

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.