Peugeot 205: vul niveau plug be3 bak

Bouwjaar: 1992

Hallo,

ik heb vd zomer mijn linker aandrijfas vervangen, nu kreeg ik de aftap plug op het differencieel niet open, en heb ik de as er zo uitgetrokken, ik heb gemeten hoeveel bak olie er uitkwam, en deze hoeveelheid via de de achteruitrijlicht schakelaar op nieuw toegevoegd, omdat ik de vul niveau plug niet kon vinden ( zat onder een berg blubber verstopt)Om dat ik nu al geruime tijd op de dif keerring lekkage heb, de vul nieauplug geopend, kwam er een halve lieter uit zetten.

mijn vraag is nu of het nivau in de bak nu ok is???

Mijn auto is namelijk van voren verlaagd heeft dit invloed op het niveau???

Ook vraag ik me af of een stop oil leak voor bakken, kan helpen om de keerring af te dichten, of moet alles er weer uit en een nw keerring?

post767

Geplaatst door post767 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Er moet 2 liter olie in zo'n bak en lapmiddelen helpen niet dus, eruit die as en een nieuwe keering erin.

post767 (0), 18 jaar geleden

Thnx, daar was ik al bang voor, ben niet zo`n geoefende sleutelaar, al zit alles natuurlijk nog wel n beetje los, voorige keer zo vast als een huis heeft me toen n halve dag gekost! Nog tips om de draagarm nr beneden te krijgen zonder de fusee te beschadigen?

En het maakt voor het vul niveau niet uit dat mn auto van voren verelaagd is? Ben nl bang dat ik de aftap plug op het dif echt niet los ga krijgen! en dan weet ik weer niet hoeveel olie er bij moet!

grt w

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Beide voorwielen van de grond en een lange pijp tussen de draagarm en de kriksteun (kracht x arm.)

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.