Peugeot 508 2020: Waarschuwings teken

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: YH01, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 96

Beste allen,

Ik rij nu ondertussen een half jaar in een 508 en kom met regelmaat bijgevoegde waarschuwing tegen op het dashboard. In het instructieboekje en op internet kan ik dit teken nergens terugvinden. Hebben jullie enig idee wat het mag betekenen?

RdeG

Geplaatst door RdeG , lid sinds 4 maanden geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

De dealer kan je dit toch zo vertellen.

    Geldt dat niet voor de meeste vragen hier? Even naar de garage gaan?! Nee, zelfs de dealer heeft hier geen idee van. Moet ik nu diverse dealers afgaan?! Kijken hoe ik hier mijn account kan verwijderen. Op zulke bijdehante opmerkingen zit ik niet te wachten. - RdeG, 4 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Reactie vind ik een beetje kort door de bocht , dan zal ik de volgende keer schrijven dat ik ook al mijn bronnen heb geraadpleegd en niets kan vinden , en dan als eind conclusie de dealer raadplegen. Sorry.

Hans4040 PRO, 4 maanden geleden

Reactie is inderdaad kort door de bocht; veel vragen zijn vaak sneller opgelost door het de dealer te vragen dan op het forum, waar niet iedereen een pasklaar antwoord heeft.

Maar als je wilt kan ik het topic voor je verwijderen, dan krijg je geen reacties meer.

mvg,
Forum admin.

oldford PRO, 4 maanden geleden

Tja, als de dealer niet weet wat het is, dan zou het dus om een fout ergens kunnen gaan. En fouten of defecten dient de dealer onder garantie op te lossen. Heeft de dealer de auto al uitgelezen?
En ik moet bekennen ook ik heb geen idee wat dit betekent.

hans4074 PRO, 4 maanden geleden

Werkzaam bij een dealer, moet ik je het antwoord ook schuldig blijven.....echt geen idee, maar het wekt wel mijn nieuwsgierigheid. Is het een Nederlands model of toevallig een ingevoerde?

Hans4040 PRO, 4 maanden geleden

Het schijnt te maken te hebben met het navigatiesysteem, de gevaren zone`s.
Onderstaande gevonden op een Peugeot forum:


Je kunt/moet aan vinken welke van de 2 signalen (met of zonder geluid) je wilt krijgen.

Risico zones (flitspalen) en/of gevaren zones (drukke gebieden waar je beter moet opletten, dit zijn geen flitspalen)

Ik heb het geluid van de gevaren zones uit staan, dan krijg je wel een bloedend poppetje op beeld :roll: maar geen geluid signaal op elk druk kruispunt waar veel ongevallen gebeuren.
>einde citaat<

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.