Peugeot 205: welke stoelen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1800

hallo,

ik zit met een vraag, ik heb een 205 generation en de vorige eigenaar heeft er een stoelen set uit een 205 xs ingezet, dwz er zitten van die sportstoeltjes in. en ik ben er eigenlijk net iets te lang voor en krijg er last van me rus mee.

nu is mijn vraag welke stoelen (205,306.206) passen ook in de 205 maar bieden meer comfort

aardbei64

Geplaatst door aardbei64 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Santa (0), 16 jaar geleden

De mata van comfort is een persoonlijke smaak.

De originele stoelen die in de Generation zitten voldoen prima, al zijn de zittingen naar MIJN mening wat aan de korte kant, maar dat is een kwaal bij meerdere Franse/zuid europese auto's.

aardbei64 (0), 16 jaar geleden

comfort is inderdaad een persoonlijke kwestie, maar ik heb dus het probleem dat de stoelen voor mij met mn lengte (2.01m) te krap zijn en ik had het idee om andere te zoeken, er zijn dus geen peug stoelen van een ander type die zonder aanpassingen in een 205 passen? dat maakt mijn zoekberiek namelijk groter, generation stoelen zijn namelijk niet de meest makkelijk om aan te komen

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Je zou eens op Marktplaats.nl kunnen zoeken naar Recaro, Scheel of ASS. Dat zijn speciale stoelen welke je in nagenoeg elke auto kunt monteren met het daarvoor geschikte onderstel. Deze bijvoorbeeld: [url=http://auto-diversen.marktplaats.nl/onde...]stoeltje[/url]

Dan moet je er alleen nog een onderstel bij vinden. Mogelijk dat die bij de fabrikant nog te bestellen zijn. En misschien als je een beetje doorzoekt kom je er wellicht een tegen waar al een passend onderstel bij zit.

aardbei64 (0), 16 jaar geleden

dank jullie wel voor het reageren, maar ik begrijp eruit dat stoelen zoals de stoel uit de marktplaats link niet direct passen in mn 205

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Nee, klopt je hebt wel een speciaal frame nodig voor [u]die[/u] stoel in [u]jouw[/u] auto. Maar die zijn vast wel te krijgen. En ik denk dat een dergelijke stoel beter zal zitten dan een andere 205 stoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.