Peugeot 306: Welke thermostaat heb ik nodig

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 D

Hallo,

Ik wil een nieuwe theromostaat kopen voor mijn Peugeot 306 en wel online, maar ik krijg bij Carpartsdirect.nl de keuze uit drie fabrikanten. Weet iemand welke ik moet hebben?

aldorian

Geplaatst door aldorian (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Treb (0), 14 jaar geleden

Is waarschijnlijk afhankelijk van het type motor (dw8? xud?). Ik zou (met het chassisnummer) langs de peugeotdealer gaan. Dan weet je zeker dat je de goede thermostaat meekrijgt.
Groet,
Bert

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat Trep zegt is de kortste klap en heb je meteen de goeie, vaak ook niet eens duurder.

Gr. paul

JHV (0), 14 jaar geleden

Op enkele online site's voor auto-onderdelen kun je toch ook gewoon je kenteken invoeren om dan het juiste onderdeel te vinden bij je auto?
Mijn eigen ervaring met on line bestellen is dat wanneer er sprake is van enige twijfel over model/maat etc, de dealer de aangewezen plek is voor het juiste onderdeel. Bovendien kun je een onderdeel, wanneer het toch fout blijkt te zijn, vaak omruilen.
Een ander voorbeeld zijn remschijven en remblokken on line bestellen. Vaak verschillende typen en maten, je moet precies weten welke je nodig hebt en welke je krijgt.
Johan

aldorian (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties, ik ga naar de dealer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum