Peugeot 406 : zekering motormanagement peugeot 406 hdi 110 + inhouden motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,0 hdi 110

Hallo,

Ik heb gezocht naar een zekeringschema voor de 406 break maar niet kunnen vinden.
Het probleem is het volgende. Tot vier keer toe is de zekering van het motormanagement er uit gesprongen. Natuurlijk op de meest ongelukkige momenten. Het gekke is dat als de zekering vervangen is het soms wel dagen duurt voor die weer doorsmelt. Helaas dus niet meteen.

Nu weet ik niet wat er allemaal via deze zekering loopt. Om iets gerichter te kunnen zoeken zou ik dat graag willen weten. Bijgaand een foto van de zekeringkast (in het motorcompartiment).
[url=http://imageshack.us][img]http://img394.imageshack.us/img394/2298/...[/img][/url]

Als iemand dit zelf al eens gehad heeft dan houd ik me graag aanbevolen.


Verder heb ik nog het volgende probleem, misschien heeft het er mee te maken al denk ik zelf van niet.

Bij het opvoeren van de snelheid duurt het heel even voordat de motor reageert op het gaspedaal. Het lijkt wel of de turbo pas na korte tijd inkomt om het volle vermogen te leveren. Met name bij inhalen is dit irritant (soms zelfs gevaarlijk). Heeft dit ook te maken met het motormanagement of moet ik de oorzaak elders zoeken.

Alvast bedankt.
Groet Vincent

vincie50

Geplaatst door vincie50 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vincie50 (0), 16 jaar geleden

Niemand?

DDT (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi Vincie, de zekering die jij bedoeld lijkt mij nr.24 Deze is voor de wagensnelheidsensor, timerrelais gloeibougies en de motorregelmodule. Probeer deze komponenten + de bedrading eens te controleren op evt. sluiting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.